Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کمیته علمی کشوری مبارزه با کرونا با تاکید بر اهمیت تدریجی بودن بازگشایی ها، گفت: باید حواسمان باشد که بازگشایی ها باید به تدریج و آرام آرام بر اساس تعداد بستری ها و شرایط جامعه و درصد ایمنی جمعی باشد.

 دکتر حمیدرضا جماعتی در حاشیه جلسه کمیته علمی کشوری کووید۱۹ با حضور در جمع خبرنگاران، گفت: این جلسه درباره روش های تشخیصی و به‌روز کردن روش های تشخیصی در بیماری کرونا و همچنین درباره قارچ سیاه به عنوان عارضه ای که به دنبال کرونا ایجاد می‌شود و همچنین دز یادآور واکسیناسیون بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حوزه روش‌های تشخیصی نکته مهم این است که یکی از اقداماتی که ما برای پیشگیری از پاندمی کرونا باید انجام دهیم، بحث تشخیص است تا بعد بتوان بحث قرنطینه و درمان را انجام دهیم. بنابراین خیلی اهمیت دارد که از چه روش‌های تشخیصی می‌توان استفاده کرد و چه زمانی باید انجام شوند.

جماعتی افزود: مطالعات نشان می‌دهد که معمولا ۵ روز بعد از اینکه فرد مبتلا میشود، بیشترین میزان مثبت بودن تست را می‌تواند داشته باشد. البته تست ها روش های مختلفی دارند.

جماعتی گفت: درباره روش های جدیدی که برای تست ها باید انجام شود، به ویژه برای دانش آموزان در زمان بازگشایی مدارس هم صحبت شد و اینکه اگر مجامع اعم از مدارس، دانشگاه ها باز شود، با چه روش ها و پروتکل هایی بتوانیم پایش کنیم تا اگر کسی بیمار شد، بتوانیم قبل از اینکه منجر به انتقال بیماری به دیگران شود، بیمار را تشخیص داده و ایزوله کنیم. این موارد مورد بحث قرار گرفت.

وی در پاسخ با سوال ایسنا،درباره نحوه تست گیری در مدارس و دانشگاه ها، گفت: فعلا روش ها مورد بررسی قرار گرفت. ما باید بر اساس توانایی خودمان و تعداد تست هایی که میتوانیم ‌انجام دهیم و پروتکل‌های جدیدی که وجود دارد، مباحثی را به یک کارگروه داده و آنها به ما جواب می‌دهند که توانایی ما برای انجام تست ها و روش های آن به چه صورت است و به صورت پروتکل تدوین و ابلاغ می‌شود.

دبیر کمیته علمی کشوری مبارزه با کرونا در پاسخ به سوال دیگر ایسنا، درباره علت افزایش موارد بیماری در برخی شهرها، گفت: وقتی تعداد بستری و موارد تشخیص که در بیمارستان ها پذیرش میشوند، بالا میرود، نشان می‌دهد که تعداد افراد مبتلا زیاد شده، اما اینکه چرا این مساله اتفاق افتاده، دو بحث مطرح است؛ یکی بحث واکسیناسیون است که هنوز به درصد ایمنی جمعی نرسیدیم که طبق وعده وزارت بهداشت در اوایل آذر ماه به حدود ۷۵ درصد می‌رسیم. البته از آنجایی که اکثر ویروس در گردش در کشور، دلتاست، باید ۸۰ تا ۸۵ درصد جامعه واکسینه شوند تا به ایمنی جمعی برسیم. دومین نکته رعایت پروتکل‌های بهداشتی در جامعه است./ایسنا 

جماعتی تاکید کرد: بازگشایی ها در هر سطحی اولا باید به تدریج باشد. اگر بخواهیم بازگشایی ها را در مجامع متعددی ایجاد کنیم، باید شاهد پیک ششم باشیم. باید حواسمان باشد که بازگشایی ها باید به تدریج و آرام آرام بر اساس تعداد بستری ها و شرایط جامعه و درصد ایمنی جمعی باشد. بدید ایمنی به صورت نسبتا کامل انجام شده باشد و حداقل دو دز واکسن را تزریق کرده باشیم. باید دو دز واکسن در ۸۰ تا ۸۵ درصد جامعه تزریق شود. یک دز باعث ایجاد یک ایمنی نسبی میشود و بعد هم محدودیت هوشمند باید مدنظر قرار گیرد. اگر این موارد انجام ‌نشود، شاهد پیک های بلدی هم خواهیم بود.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: روش های تشخیصی بازگشایی ها ایمنی جمعی تست ها روش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۰۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات صادرات و واردات دارو اعلام شد/ واردات ۱۳ درصد کاهش یافت

به گزارش خبرگزاری مهر، برای اولین بار گزارش واردات و صادرات با بررسی ۳۷۳ شرکت تولیدی دارو، مکمل، مواد اولیه و واردکننده دارو از سوی گمرک ایران منتشر شد.

بر این اساس، میزان واردات ۳۷۳ شرکت (صنعت دارو) در سال ۱۴۰۲ به میزان ۲.۳ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱ کاهش ۱۳.۶ درصدی داشته است. همچنین سهم واردات دارو از کل واردات کشور در سال ۱۴۰۲ حدود ۳.۶ درصد بود.

در سال ۱۴۰۲ از ۳۷۳ شرکت مورد بررسی. ۹۸ شرکت صادرات داشته‌اند که میزان صادرات صنعت دارو در سال ۱۴۰۲ به میزان ۱۷۰ میلیون دلار بود که ۱۱ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

۵ شرکت اول واردکننده در سال ۱۴۰۲ شامل بهستان دارو، کوبل دارو، اکتوور کو، نووونور دیسک پارس، روژین پلاسما بوده‌اند که ۲۵ درصد از ارزش کل واردات در سال ۱۴۰۲ توسط این ۵ کشور انجام شد.

۵ شرکت اول صادرکننده در سال ۱۴۰۲ شامل درمان آرا، آریوژن فارمد، صنایع شیمیایی کیمیاگران امروز، بهستان پلاسما و تحقیقاتی سیناژن بوده است، که ۵۰ درصد از صادرات را دارا بودند.

۳۷۳ شرکت مورد بررسی در زمینه واردات و صادرات از میان ۲۳۱ سندیکای تولیدکنندگان داروهای انسانی، ۳۱۹ سندیکای تولیدکنندگان داروهای مکمل، ۶۶ سندیکای تولیدکنندگان مواد اولیه و ۵۶ اتحادیه واردکنندگان بوده است.

کد خبر 6100495 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • جزییات صادرات و واردات دارو اعلام شد/ واردات ۱۳ درصد کاهش یافت
  • هزینه فوق برنامه مدارس غیردولتی در سال تحصیلی جدید ۴۰ درصد شهریه می‌شود
  • اعتراضات ضد صهیونیستی به مدارس آمریکا رسید+ فیلم
  • پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی پروژه بهسازی پسماند تموشل
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام
  • استقرار ۵۷ درصد شعب اخذ رای دور دوم انتخابات مشهد در مدارس
  • ۵۷ درصد شعب اخذ رای دور دوم انتخابات مشهد در مدارس مستقر است