Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس مرکز بهداشت استان قم گفت: در چند هفته گذشته ۷۲ درصد از نمونه‌های گرفته‌شده ۳۰ درصد مثبت اعلام‌شده که در مقایسه با هفته‌های گذشته کاهش داشته است . - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سیامک محبی ظهر امروز در جلسه ستاد پیشگیری،هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در سالن کرامت استانداری قم برگزار شد اظهار داشت: روند بستری،ابتلا و مرگ‌ومیرهای استان در طی هفته گذشته روند نزولی یافته است با توجه به این‌که 72 درصد از نمونه‌های کرونایی گرفته‌شده در مراکز سرپایی انجام‌شده شرایط مثبت نمونه‌ها از 72 درصد به 30 درصد کاهش‌یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: هم‌اکنون قم در رتبه بیست و ششم کشور ازنظر تعداد ابتلا به ویروس کرونا قرار دارد.

رئیس مرکز بهداشت قم نیز بیان کرد: روند ابتلا و فوتی در قم علی‌رغم اینکه قابلیت تست‌ها بیشتر شده، نزولی است و میانگین ابتلا به کرونا در قم به ازای هر صد هزار نفر به 2.3 تن کاهش‌یافته است.

تیر 1400 خوشبینانه‌‌ترین زمان برای تولید "واکسن کرونای ایرانی"پرداخت غرامت دستمزد ایام کرونایی به حساب بیمه شدگان تأمین اجتماعیشرایط ورود قم به وضعیت زرد کرونایی/ترس و نگرانی از بازگشت به وضعیت قرمز با عادی انگاری

محبی تصریح کرد: میزان مرگ و ابتلا به کرونا در قم در دو هفته قبل تفاوت معناداری با میانگین کشوری پیداکرده است، هم‌چنین تعداد نمونه‌های مثبت کرونا نسبت به ماه گذشته کاهش ملموسی پیداکرده است.

منطقه پردیسان؛ باجک و انتهای ساحلی مناطق آلوده قم

رئیس مرکز بهداشت استان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مناطق آلوده استان قم بیان کرد: شهرک پردیسان، انتهای خیابان ساحلی و باجک ازجمله مناطقی هستند که میزان آلودگی به کرونا در آن‌ها بیشتر از سایر قسمت‌های استان است و باید درزمینهٔ گندزدایی در این مناطق بیشتر اقدام شود.

محبی بیان کرد: حفظ و صیانت از وضعیت موجود به عزم همگانی بستگی دارد در غیر این صورت بازگشت به شرایط قرمز بسیار نزدیک است، با توجه به نزدیک شدن به شب یلدا نگرانی ما از افزایش دورهمی و دیدوبازدید و هم‌چنین تجمعات خانوادگی است که ممکن شرایط ما را خطرناک‌تر کند.

افزایش رعایت پروتکل‌های بهداشتی در بین مردم و اصناف وادارات

معاون امور بهداشتی استان قم گفت: درصد رعایت پروتکل‌های بهداشتی در اغلب اصناف، دستگاه‌های دولتی و سایر واحدهای خدماتی به‌جز نانوایی‌ها و مطب‌های پزشکی، طی یک هفته گذشته در قم به سمت مطلوبیت پیش رفته است .

محبی افزود:  استفاده از ماسک توسط مردم در اماکن و مراکز عمومی به 92 درصد رسیده است، هم‌چنین طی دو هفته گذشته درمجموع 98 واحد متخلف کرونایی در این استان پلمپ شده است.

به گفته این مسئول؛ هم چنان وضعیت روز بازارها بسیار نگران‌کننده  و شرایط مهار نشده‌ای در بازار روزهای قم حاکم است و هیچ سازوکاری در آن‌ها وجود ندارد در این روز بازارها مواد غذایی به‌طور فله‌ای و غیربهداشتی بدون رعایت پروتکل‌های بهداشتی عرصه و با ازدحام زیاد جمعیت روبرو است.

انتهای پیام/454/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: هفته گذشته نمونه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۷۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای ترخیص روغن‌های آلوده به سموم چیست؟

 

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، اخیرا انتشار خبر توزیع بیش از ۴۷ هزار تن روغن آلوده و مسموم و تاریخ گذشته در برخی از رسانه‌ها جنجال به پا کرده است. براساس ادعای برخی رسانه‌ها، با وجود تأکید صریح سازمان غذا و دارو مبنی بر مسمومیت روغن‌ها به سموم کشاورزی و آفت‌کش‌ها و تاریخ مصرف گذشته بودن روغن‌ها، دستور ترخیص بیش از ۴۷ هزار تن از آن‌ها و توزیع در کشور صادر شده است.

یوسف صادقیان مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه این میزان روغن خام آفتابگردان در سال ۱۴۰۰ وارد کشور شده است، اظهار کرد: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نسبت به نمونه‌برداری و آنالیز این روغن در آن زمان اقدام کرده است که به دلیل مغایرت در باقیمانده سموم دفع آفات نباتی، این محموله نتوانست مجوز ترخیص اخذ کند.

 وی افزود: واردکننده این روغن درخواست نمونه‌برداری مجدد را ارائه کرد که با توجه به اینکه کالا یک کالای استراتژیک بود، سازمان غذا و دارو با این درخواست موافقت کرد و آزمایش‌ها مجدداً تکرار شد. ۳ مرحله نمونه‌برداری و ۵ بار آزمایش انجام شد و در همه موارد نمونه‌برداری، عدم انطباق در باقیمانده سموم دفع آفات محرز شد.

مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بیان کرد: در همین راستا هم به صاحب کالا و هم به معاونت غذا و داروی هرمزگان عدم ترخیص و لزوم مرجوع کردن آن ابلاغ شد.

وی افزود: این آزمایش‌ها هم در آزمایشگاه‌های معاونت غذا و داروی هرمزگان و هم در آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو به عنوان معتبرترین آزمایشگاه کشوری در حوزه غذا انجام شده، بنابراین اعلام می‌کنیم این محموله روغن از نظر سازمان غذا و دارو امکان ترخیص و مصرف ندارد و اقدامات قانونی نیز توسط مرجع قضایی در دست اقدام است تا این کالا مرجوع شود.

دیگر خبرها

  • ماجرای محموله روغن آلوده و مسموم و تاریخ گذشته + واکنش وزارت بهداشت
  • ماجرای ترخیص روغن‌های آلوده به سموم چیست؟
  • برنت ۸۲ دلار و ۹۴ سنت شد
  • فرزین: دارایی‌های ارزی افزایش و انتظارات تورمی کم شد
  • تصمیم عربستان باعث افزایش قیمت نفت شد
  • کاهش ازدواج و طلاق در کردستان در سال گذشته
  • کاهش ازدواج و طلاق در کردستان طی سال گذشته
  • برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • کاهش دما در شمال شرق و استان‌های ساحلی / امروز و فردا در کدام مناطق باران می‌بارد؟
  • فرزین: نرخ رشد پول به ۱۶ درصد رسید